Ποιοί είμαστε και τι κάνουμε

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τις μυρωδιές και τις γεύσεις των πιο διαλέκτων καρπών της μητέρας γης!

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε!

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τις μυρωδιές και τις γεύσεις των πιο διαλέκτων καρπών της μητέρας γης!

Το καλοκαίρι του 2021, θελήσαμε να κάνουμε ένα νέο εγχείρημα στην περιοχή της Ηλιούπολης. Με γνώμονα την αμέριστη αγάπη για τα μπαχαρικά και το τσάι, η οποία προήλθε, αφενός από την (Ανατολίτικη) καταγωγή και αφετέρου από τα αμέτρητα ταξίδια σε πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου, δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και καινοτόμο κατάστημα, το KAMEL NUTS.

Αφoρμή μας, η έλλειψη ενός αντίστοιχου καταστήματος στον κεντρικό και νότιο τομέα της Αθήνας, όπου ο καθένας, με την σωστή καθοδήγηση, μπορεί να βρει τα προϊόντα που χρειάζεται, προερχόμενα ακόμη και από τον πιο μακρινό τόπο της Γης.

Στο κατάστημα προσφέρεται μια τεράστια ποικιλία σε Μπαχαρικά, Τσάι, Ξηρούς Καρπούς, Φαρμακευτικά Βότανα, Όσπρια, Δημητριακά, Ροφήματα Σοκολάτας, Αποξηραμένα Φρούτα και πολλά ακόμα, προϊόντα, δηλαδή, γύρω από καρπούς της Γης.

Στόχος μας, η παροχή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων, σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση όλων όσων μας επισκέπτονται στο κατάστημα, αλλά και διαδικτυακά. Σας περιμένουμε για να σας ξεναγήσουμε σε ένα κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις!

Άρωμα και Υγεία για Όλους !!!

kamelnuts.gr